top of page
Duplo poppetjes.jpg
Tree-Root-System.jpg

Contextuele Counselling

Bij Contextuele counselling gaan we samen kijken naar de relaties in je leven. Ze hebben je gevormd tot wie je nu bent en waar je nu staat. 

Er is alle tijd en ruimte voor jouw persoonlijke verhaal. Waar sta je op dit moment in je leven? Welke vragen en verlangens leven er in je hart? 

Jouw vragen en verlangens vormen het startpunt voor onze gesprekken. Door de context in beeld te brengen, ook letterlijk met behulp van poppetjes op tafel, ontstaat inzicht. 'A picture paints a thousand words'. Door zo te kunnen kijken naar dat wat is, de situatie nu en dat wat is geweest, ontstaat er ruimte. Ruimte voor nieuwe en andere beweging. Op een passende manier. Een bewuste en sterkere verbinding met de ander of verschillende anderen. 

Als counsellor loop ik een tijdje met je mee, totdat je zelf jouw weg weer kunt vervolgen. Met dat wat jou hier bracht - ga ik met je op zoek naar jouw antwoorden, verkennen we nieuwe mogelijkheden vanuit de ontstane perspectieven.  

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Besluit je tot een vervolgtraject, dan maken we in overleg afspraken over hoe dit er uit zal gaan zien.

Waar?

Momenteel werk ik parttime vanuit twee verschillende praktijkruimtes in Vleuten-De Meern. 

Ook kan de natuur ook als inspiratie dienen. Een gesprek kan wandelend worden gedaan, waarbij dat wat we onderweg tegen komen het beeld mag vormen tijdens het gesprek. 

Mocht je niet in staat zijn om te reizen, dan kunnen we ook bij jou thuis afspreken. 

Informatie over tarieven vindt je hier

awareness.jpg
bottom of page