Counseling

Er is alle tijd en ruimte voor jouw persoonlijke verhaal. Waar sta je op dit moment in je leven? Welke emoties, vragen en verlangens leven er in je hart? 

Dat wat er nu is vraagt aandacht - het is er niet voor niets! Het nodigt je uit om op zoek te gaan naar antwoorden. Het wil je brengen naar een nieuwe balans en verduidelijkt wat je te doen hebt (of te laten). Startpunt ligt in het hier en nu, met het (v)erkennen en ruimte geven aan dat wat zich nu aandient. 

Als counselor loop ik graag met je mee, luister naar je verhaal en help je jouw weg te vervolgen. Heel persoonlijk en vanuit de verbinding met dat wat jou hier bracht - ga ik met je op zoek naar jouw antwoorden, mogelijke nieuwe stappen en wie weet, heel nieuwe perspectieven.  

Aanvullend op het bovenstaande wil ik expliciet aangeven dat voor diegenen die (recent) een heftige ziekenhuiservaring hebben meegemaakt en vol zitten met ervaringen, emoties en vragen waar in de heftigheid van het moment geen ruimte voor was, om contact op te nemen. Vanuit mijn ervaring als (hartbewakings)verpleegkundige kan ik hierin helpen, zaken verduidelijken (of helpen meer duidelijkheid te krijgen).

 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Besluit je tot een vervolgtraject, dan maken we in overleg afspraken over hoe dit er uit zal gaan zien.

Waar?

Een gesprek kan wandelend worden gedaan, de natuur kan heel ontspannend werken en prachtige metaforen opleveren. Maar wandelen hoeft niet, we kunnen ook op een mooie locatie afspreken.

Mocht afstand een issue zijn, dan is er ook de mogelijkheid van counseling via email.

In het geval dat je recent ontslagen bent uit het ziekenhuis en thuis herstellende bent, kunnen we ook (dicht in de buurt) bij jou thuis afspreken. 

Informatie over tarieven vindt je hier