Activiteiten

Dit najaar staan twee middagen gepland voor Interactieve Zelf Resonantie (IZR) - ook wel bekend als opstellingen met het verlangen:


Interactief staat voor zelf doen. Jij staat zelf centraal in het proces. Jij gaat actief de ontmoeting aan met jouw struikelblokken (meestal onverwerkte gebeurtenissen uit jouw kindertijd) en jouw hulpbronnen (sterkte gezonde kanten van jezelf).

Zelf gaat over jou. Wat leeft er in jou dat aandacht wil? Dat staat te springen om gezien en ontwikkeld te worden. Dat na al die jaren aan het licht mag komen.


Resonantie is gespiegeld worden. Een ander mens resoneert met jouw woorden en laat je zien, voelen en ervaren wat er achter zit. 

 

Op deze manier wordt je wijzer over jezelf. Ontdek je dat je jezelf misschien al die tijd om de tuin hebt geleid. Kun je onverwerkte gebeurtenissen alsnog verwerken en jouw eigen waarheid en kracht hervinden.

De methode is gebaseerd op de door dr. Franz Ruppert ontwikkelde methode IoPT (Identiteit georiënteerde Psychotraumatheorie en -Therapie) en op beproefde trauma- en hechtingstheorieën. Meer informatie over IZR kun je hier vinden.

Deze middagen werk ik samen met Maartje van Driel bij Sansoma in Doorn.

Koffie, thee en lekkers staat voor je klaar!
Data: 
2 oktober 2021, 13:30 - 18:00 uur
26 november 2021, 13:30 - 18:00 uur
Klik voor opgave op de datum van keuze hierboven.

hart, steen.jpeg