Tarieven

 

De tarieven voor coaching en counseling zijn gelijk:

• Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kost €40,-.

• Voor het overige geldt een uurtarief van € 80,-.
 

De tarieven zijn exclusief 21% B.T.W. 
Bij uitloop van meer dan een kwartier worden meerkosten in rekening gebracht.

 

Afspraken die tussen de 48 en 24 uur worden afgemeld, worden voor 50% in rekening gebracht. Binnen 24 uur geldt het volledige tarief.

Om studenten en mensen met een uitkering tegemoet te komen, hanteer ik voor hen een gereduceerd tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Wandelcoaching:

  • Een sessie wandelcoaching duurt anderhalf á twee uur.

Een eenmalig gesprek:

  • In een gesprek van ongeveer 2 uur is er alle gelegenheid om uitgebreid je verhaal te vertellen, om gewoon eens te sparren over wat zich afspeelt in je leven. Er is gelegenheid om vragen te stellen en ik zal proberen je wat handvatten, richtingen aan te geven die mogelijk helpend kunnen zijn.

 

E-coaching:

  • De eerste maildag, waarin we bekijken wat je vraag is, is gratis. Besluit je tot een online traject, dan zijn de kosten €30 per E-coach gesprek (uitgaande van minimaal 3 gesprekken).

 

Wanneer reizen lastig is voor je:

Voor een afspraak dicht bij jouw thuislocatie, wordt bij meer dan 10km een reistijdvergoeding gevraagd. Wanneer dit het geval is, zal dit aan de orde komen tijdens het eerste (kennismakings)gesprek.

 

Mogelijkheden voor vergoedingen:

Ik ben geregistreerd lid bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG, lidmaatschapsnummer 8991) en tevens bij koepelorganisatie RBCZ (lidmaatschap 190331R). Op grond daarvan vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel) van counseling gesprekken* vanuit de aanvullende verzekering. Zie voor meer informatie: 

https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html 

(*coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars)

Bel voor meer info naar 06-83243415, of mail naar contact@lifeconnections.nl